Wie ziede geej da?

Patrick Cuppen

2022 / 2023

Even voorstellen
‘Ik ben Patrick Cuppen, 29 jaar oud (oude zak hΓ¨) en geboren in en getogen in Horst. Ik werk nu ongeveer 9 jaar bij Dinnissen op de service-afdeling. Hier heb ik nauw contact met klanten en zorg ik ervoor dat het van A tot Z voor ze geregeld wordt. In mijn vrije tijd ga ik graag duiken bij Quintus.’

‘Jong Nederland is echt een uitlaatklep’

Mijn ambitie
β€˜Ik zou van Jong Nederland een nog hechtere vereniging willen maken, waarin alles soepel verloopt en de vereniging laagdrempelig en toegankelijk blijft.’

 

JNL-Logo-jongnl_ZwartCyaan

Waar kom je mij tegen?
‘Binnen Jong Nederland kom je mij sinds vorig jaar tegen als voorzitter van het dagelijks bestuur. Verder ben ik al 10 jaar leider en ben ik te vinden bij de Schravelvotte op de donderdagavond.’

Terug naar Toen
‘Op mijn vijfde werd ik lid van Jong Nederland en startte ik bij de Minioren. Hier begon het met de leuke activiteiten en de ruige kampen. Zo vergeet ik nooit meer dat we vΓ³Γ³r een groepsavond bericht kregen dat we niet hoefden te eten. Aangekomen bij de blokhut bleek dat we een frikandellen-eet-wedstrijd gingen doen. Natuurlijk hadden we allemaal ontzettend honger, maar het aantal frikandellen dat de leiding had voorbereid viel toch tegen. Aan het einde van de avond gingen we allemaal met honger naar huis.’

Oeps…
‘De grootste blunder die ik bij Jonge Nederland heb begaan was een tijdje geleden. Ik kwam op mijn brommer aanrijden voor een Gilderaad. Er stonden al wat leiding voor de ingang te wachten, maar ik had niet helemaal door dat de bladeren zo nat Γ©n glad waren. Hierdoor schoof ik de brommer onder mij uit en ging deze richting de mensen bij de ingang. Gelukkig was iedereen op tijd weg en kon ik de brommer snel genoeg stoppen, maar ik was toch echt bijna door de voordeur heen gevlogen.’