Vandaag begonnen we weer met 4 leden extra. Vorige week waren ze al voor het eerst geweest, en het was al snel duidelijk dat de 4 aanwinsten het erg naar hun zin hadden. Vandaag begonnen ze dan ook al met hun eerste drumles waardoor ze al opgenomen zijn in het reguliere proces van spellen en muziek leren spelen.

We begonnen vandaag met een leuk potje chinees voetbal. Omdat hier nooit iemand alleen overblijft waren er dus meerdere winnaars. Ook moest er af en toe voor gezorgd worden dat het bloed weer terug in het lichaam stroomde door rechtop te gaan staan, want het liep ons allemaal naar het hoofd.

Vervolgens hebben we wat spellen gedaan waarbij de handen centraal stonden. Zo moesten we willekeurig iemand vastpakken en maar zien los te komen zodat we niet meer kriskras door elkaar stonden. Alsook hebben we elkaar opgewekt en opgeladen door stroom door te geven, hierbij waren er natuurlijk ook stroomzoekers die enkele malen de bron gevonden hebben om hem vervolgens stop te zetten.

Jullie allen waren nog steeds niet uitgeput, om de laatste restjes energie weg te halen zijn we begonnen met superbal en hebben we een laatst energievretend spel gespeeld namelijk kegelvoetbal. De laatste 5 minuten van de groep hebben we jullie creatieve breinen weer aan het werk gezet. In het land van geen ID waar ze wel jongens maar geen meisjes hebben of wel vuur maar geen fik hebben. Nog steeds is er maar 1 persoon die de hint achter het verhaal ontdekt heeft. We houden deze er voorlopig dus nog even in. Denk er goed over na en mocht je het weten kan je altijd één van ons aan de jas trekken en vragen of je het al door hebt.

Vorige week heeft iedereen een briefje meegekregen over het ophalen van de contributie en de opgave voor het kamp. De contributie zullen we ’s avonds op woensdag 27 januari aan huis ophalen. Graag willen we dan ook weten of je mee op kamp gaat.

Tot slot zijn we, helaas, vergeten te vragen wie er allemaal aanwezig zullen zijn bij de receptie van prins Ted de 1e. Zo heeft Jannus zich wel opgegeven. Voor degene die daar ook graag met de groep naartoe zouden gaan, laat even aan Jack (06-28137497) weten als je mee wilt. We verzamelen voor de Mèrthal om 19:00 uur.

Groetjes,

Alcindo, Dennis, Koen, Richard en Jack