Op donderdag 10 november is het alweer Sint Maarten in Horst. Zoals ieder jaar organiseert Jong Nederland ook dit jaar weer de fakkeltocht en het ontsteken van het grote Sint Maartensvuur. Dit alles zal plaats vinden nadat de kinderen in Horst (tussen 17:30 en 18:15 uur) zingend met hun lampionnen langs de deuren zijn gegaan om snoepgoed te verdienen. Meer informatie over de fakkeltocht en het ontsteken van het Sint Maartensvuur volgt de komende weken.

De dag ervoor, op woensdagmiddag 9 november, kunnen kinderen uit Horst en omgeving bij Jong Nederland Horst een leuke lampion komen maken. Jullie zijn van 14:30 uur tot 16:30 uur van harte welkom. Neem gerust eigen spulletjes mee maar er zal ook voldoende knutselgerei aanwezig zijn. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van Jong Nederland Horst.

Aansluitend zal (van 16:30 uur tot 17:30 uur) die dag ook een vakkundige jury klaar staan om alle prachtige gemaakte lampionnen te beoordelen. De dag erna (bij het Sint Maartensvuur) zal niemand minder dan Sint Maarten de prijswinnaars bekend maken en de prijzen uitreiken!

Dus, kom woensdagmiddag de 9e november naar Jong Nederland Horst om een mooie lampion te maken voor Sint Maarten!!

jnh-sint-maarten-2016-flyer