Heej Prengels!

Het super gezellige weekend zit er alweer op.. We hebben het druk, gezellig, leuk en hebben geluk gehad met het weer (op de regen van zondag morgen na), precies wat we verdienen!
Na een uitdagende speurtocht middels een puzzel en stafkaart en vervolgens een situatietocht (beide vol met vragen) en 4km verder hebben jullie de blokhut van Meterik bereikt. Ach en wat was het toch ver voor sommige Prengels…. 😉
Na de speurtocht wat nieuwe spellen gedaan en hebben ons daarna helemaal gegeven op het schillen van 10kg aardappelen om er lekkere frietjes van te maken. Na heel wat porties bakken hebben we allemaal ons buikje vol gesmikkeld met frietjes en wat snacks waren we klaar voor de avond!
Eerst een spannend spel mijnenveger, stap niet in het verkeerde vakje, anders BOEM! en daarna een lekker kampvuurtje met wat leuke spelletjes. We zijn op vakantie gegaan met steeds meer dingen die je mee kunt nemen en vervolgens een black magic spel over naar boven gaan, boven zijn, naar onder gaan en onder zijn of wat was het nou ook alweer? 🙂 Sommige hadden ‘m door, sommige niet. Met kamp van de zomer poging 2 😀
Na Black Magic hebben we het meest favoriete spel Weerwolven gedaan. Hmm toen was het ineens half 11 en lekker donker buiten dus eindelijk tijd om de bedjes op te pompen en op te maken en vanuit bed Lego Movie afgekeken van laatst. Na nog een stukje film óf een nieuw potje Weerwolven was het bedtijd. Sommige leren het verschil tussen praten en slapen nog niet echt 😉
Rond 7:00u scheen de ochtend zon op enkele gezichten en werd slapen veranderd in praten, het was dus gedaan met de rust en één voor één werd iedereen wakker voor de 2e en laatste dag!
Na het nuttigen van een heerlijk ontbijtje met de gekste combinaties op de boterham, zie foto’s (Gijs, Sander, Esmee en Demy, jullie winnen met de meest gekke combinatie van beleg op je brood! Maken we woensdag goed;) ) tijd voor nieuwe spellen.
Schoenenvlucht, voor sommige was de zaal te kort/laag.
Als wedstrijd hebben in 4 tallen schimmenspel uitbeeldingen geraden, een touwtje door proberen te branden, iemand tot mummie gemaakt en een ei ingepakt en hoog van de ladder laten vallen, het ei is heel gebleven bij 2 van de 4 groepen.
Woensdag maken we de winnaar(s) bekend.
Als afsluiting hebben we samen de Truckrun gekeken en extra hard gezwaaid naar onze groepsleden Kevin Jakobs, Kevin Thielen en Tygo Cox!
Met nog een snel potje Weerwolven hebben we het weekendje afgesloten.
Groetjes en tot woensdag!
De leiding