Hallo allemaal,

Vorige week hebben we allemaal leuke spellen met een parachute… euh… de regenboog parachute van Para-piet gespeeld. Nadat iedereen om de parachute stond en deze met beide handen vast had gepakt, werd er spontaan een hele wilde zee nagebootst! De parachute ging aan alle kanten op en neer totdat… de wind ging liggen, toen kwam de parachute tot rust. Vervolgens hebben we de parachute omhoog bewogen en zijn we allemaal tegelijk naar het midden gelopen terwijl we de parachute vast hielden, zo ontstond er prachtige paddenstoel. Daarna hebben we nog iets met een gevaarlijke haai, een bal, kleine balletjes en een dobbelsteen gedaan. Maar wat we bijna niet hadden gedaan, was het rustpuntje met een bekertje ranja… want de tijd vloog zo hard voorbij dat het al bijna 12 uur was toen we op de horloge keken!

Schimmenspel
Morgen gaan we, zoals het kopje al door laat schemeren, iets met schimmen doen. Weten jullie eigenlijk wat een schim is?

Knusse KerstKnaller
Zoals in de derde belangrijke Minioren-brief al aangekondigd is, zal JNHorst op zaterdag 19 december een gezellige kerstviering voor al haar leden houden en wel van 17:00 t/m 21:00 uur in de blokhut, zie ook de bijgevoegde flyer. Wij gaan er vanuit dat iedereen naar deze Knusse KerstKnaller toe komt.

Theaterdag
Morgen willen we van iedereen weten of dat ie wel of niet mee naar de gezellige Theaterdag gaat op zaterdag 9 januari van 13:00 t/m 16:30 uur in Venray. Laat het ons even weten, dit kan via de mail of morgen voordat de groep begint.

Groetjes,
De Minioren-leiding
Sandra, Sarah, Dorina, Mirthe, Sjors, Tom en Peter