Hallo allemaal,

Vorige week hebben we toch wat mee gemaakt! Tijdens het bezoekje van Sinterklaas moesten we plotseling naar buiten… daar zagen we Para-piet met zijn parachute in een van de hoge bomen bij de blokhut zitten. Para-piet mocht van Sinterklaas de zak met cadeautjes voor de Minioren met de parachute komen brengen, hij moest wel even bellen voordat hij uit het vliegtuigje zou springen want dan kon iedereen zijn sprong zien, leuk! Maar toen Para-piet wilde bellen blies Jan de Wind de telefoon uit zijn hand… na enkele seconden is hij toch maar gesprongen en toen hij bijna onder was en op het grasveld wilde landen blies Jan de Wind hem ook nog even in de boom! Gelukkig kon de brandweer Para-piet en de zak met cadeautjes uit de boom redden en het belangrijkste was toch wel dat zowel Para-piet als de cadeautjes niet gebroken waren!

Rare para-spellen
Morgen gaan we met de parachute van Para-piet, die mochten we van Sinterklaas houden, spelen. En weet je, met een parachute kun je heel veel leuke spellen doen. Let morgen maar eens op!

Theaterdag
Tijdens de ouderochtend hebben we jullie al ingelicht dat op 9 januari 2016 in Venray de Theaterdag voor alle Minioren en Maxioren van het JN-district Utopia zal zijn. Afgelopen week hebben meer informatie gekregen: de Theaterdag zal duren van 13:00 t/m 16:30 uur en we krijgen daar lekkere versnaperingen en drinken. Verder wil de organisatie weten met hoeveel we komen en daarom willen we volgende week zaterdag (12 december) turven wie er wel of niet mee gaat naar deze geweldig leuke Theaterdag. Uiteraard vinden wij het gezellig als iedereen van de partij zal zijn!

Groetjes,
De Minioren-leiding
Sandra, Sarah, Dorina, Mirthe, Sjors, Tom en Peter