Hallo allemaal,

Vorige week zijn we aan de slag gegaan met de muren van ons Minioren-huisje en de Minioren-brievenbus. In de crea-ruimte hebben we de brievenbus versierd met plakletters en -plaatjes en hebben we vele kleurplaten netjes ingekleurd. Buiten bij de ballenvanger mochten we de doeken voorzien van hele mooie kleuren. Eerst kregen we een grote witte schort om zodat we niet onder de verf zouden komen te zitten. Vervolgens mocht iedereen een spuit pakken om er verf mee uit een bekertje op te zuigen en dan over de doeken uit te spuiten. Deze versiermethode ging als een tierelier en de doeken waren in een mum van tijd: prachtig! Alleen, het is ongelofelijk, ondanks de schorten waren er toch Minioren bij die er op het laatst als kleurrijke ‘verkes’ uitzagen!

Koei’n kiek’n
Morgen gaan we een uitstapje maken naar de boerderij van boer Jenniskens (Kreuzelweg 9) omdat het afgelopen zondag dierendag was. Hier lopen vele grote maar toch knuffelachtige beesten rond, namelijk koei’n! We zullen deze koei’n niet alleen gaan bekiek’n maar we gaan ook nog eens enkele beestachtige, leuke spelletjes doen. We verwachten iedereen om 10:20 uur bij koei’nboer Jenniskens, dus niet bij de blokhut! Om circa 12:00 uur moeten we afscheid van de koei’n nemen want dan mogen jullie weer opgehaald worden.

Drumpop
Vorige week hebben we jullie gevraagd om het invulstrookje van de brief over Drumpop in te leveren. We hebben slechts 1 strookje ontvangen, dit is natuurlijk zeer teleur… Daarom hebben we de brief aan deze mail toegevoegd en verzoeken we jullie nog een keer dit invulstrookje morgen in te leveren. Voor jullie een kleine moeite voor ons een groot plezier!

Groetjes,
De Minioren-leiding
Sandra, Sarah, Dorina, Mirthe, Sjors, Tom en Peter