Hallo allemaal,

Vorige week hebben we een geweldig jubileum weekend op het Ruiterterrein gehad. Alle ingrediënten voor een leuk JN feestje waren tegelijk aanwezig: heerlijk eten, lekker drinken, leuke muziek, grappige mensen, heel veel zonneschijn, echt heel veel leuke spellen in de speurtocht, de spellenkermis en de spannende zeskamp, een kampvuurtje enne… nog een verrassing die we wel uit de grond op moesten graven! Het was een prachtige JNHorst pen!!!

Knutsel-frutsel
Morgen gaan we, zoals de titel al verklapt, creatief aan de slag. Verder willen we hier absoluut niets over verklappen maar we willen jullie wel de tip meegeven om oude kleren aan te trekken waar verf op geknoeid mag worden!

Drumpop
Op zondag 1 november wordt de achtste editie van Drumpop georganiseerd. Hiervoor hebben jullie twee weken een brief gehad met daarin de vraag om dan mee te helpen. Graag willen we morgen de invulstrookjes van jullie terug ontvangen!

Belangrijke Minioren-brief
In de bijlage zit de tweede belangrijke Minioren-brief, lees deze eens even door zodat je weet wat er binnenkort allemaal staat te gebeuren voor de Minioren!

Groetjes,
De Minioren-leiding
Sandra, Sarah, Dorina, Mirthe, Sjors, Tom en Peter