Hallo allemaal,

Vorige week zaterdag hebben we voor de tweede maal kei hard aan onze geweldige carnavalswagen gewerkt! Het ging weer als een tierelier en het is daarom ook niet verwonderlijk dat we een klein beetje voor liggen op ons bouwschema! Ga zo door!!!

Carnavalswagen bouwen (deel 3)
Morgen gaan we voor de derde en laatste keer bouwen zodat onze carnavalswagen bijna helemaal klaar zal zijn. De bekende puntjes van de i bewaren we tot maandag!

Potgrondactie
Slechts een handje vol Minioren heeft het potgrondformulier bij ons ingeleverd. Morgen willen we van de rest ook dit formulier ontvangen, dus invullen en meenemen!

Grote optocht
Zondag 7 februari is de grote carnavalsoptocht van Horst waarin we onze prins Ted met zo’n 100 leden en leiding en enkele karren zullen gaan begeleiden. In plaats van 13:30 uur verzamelen we ons (in JN tenue) om 14:00 uur op het grasveld bij de Mèrthal. Na de optocht mogen jullie hier weer opgehaald worden.

Jeugdoptocht
Maandag 8 februari is het dan eindelijk zover dat we mee gaan lopen in de jeugdoptocht waar we onze prachtige carnavalswagen aan iedereen kunnen laten zien! We verwacht iedereen om 13:00 uur in de blokhut met een pyjama en een kussen! Als iedereen er is zullen we de puntjes nog op de i zetten en dan… dan gaan we los!

Groetjes en alaaf,
De Minioren-leiding
Sandra, Sarah, Dorina, Mirthe, Sjors, Tom en Peter