Hallo allemaal,

Vorige week zijn we met auto’s naar de Theaterdag in Venray geweest en daar zijn we dikke vrienden geworden met JN-ers uit Kronenberg. Samen hebben we geknutseld, tik spellen gespeeld, gedanst, ons laten schminken, filmpje gekeken en muziek gemaakt, het was super gezellig! Helaas was er geen tijd om ook nog eens vrienden met JN-ers uit alle andere dorpen te worden… maar gelukkig hebben wel de foto’s waar ze op staan, kijk maar: http://myalbum.com/album/LuyGXFhJVZJo!

Carnavalswagen bedenken
Morgen gaan we een begin maken aan ons grote knutselproject ‘Ozze schonne carnavalswagen’! Wat we als eerste nodig hebben zijn goede ideetjes voor de carnavalswagen. Dus denk maar alvast goed na over het thema van de jeugdoptocht van dit jaar: superhelden!

Leiding op bezoek!
Zoals in de bijgevoegde belangrijke Minioren-brief (die jullie vorige week al hebben ontvangen) aangekondigd is, komen we jullie dinsdag 19 januari een bezoekje brengen om de contributie op te halen. Maar dat is niet het enige, want we willen ook graag even met jullie een gesprekje houden waarbij alle punten van de brief aan bod zullen komen!

Prins Ted I
Wisten jullie dat de grote prins van Horst ook bij Jong Nederland Horst zit? Daarom zal JN Horst het heel druk krijgen tijdens de carnavalsperiode!

Groetjes,
De Minioren-leiding
Sandra, Sarah, Dorina, Mirthe, Sjors, Tom en Peter