Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 21/11/2015
14:00 - 16:00

Locatie
Horst-centrum en Mèrthal

Categorieën


Binnenkort zal menig Horster kinderhart sneller slaan! Want op zaterdag 21 november brengt Sinterklaas met zijn pieten een bezoekje aan Horst. Op deze heugelijke dag organiseert Jong Nederland Horst de grote intocht door Horst centrum en een Sinterklaasfeest in de Mèrthal. Maar ook de kinderen kunnen een steentje bijdragen door dan een feestelijk zelfgemaakt hoedje te dragen!

Sinterklaasstoet door Horst
Traditiegetrouw zal Sinterklaas een tourrit door het centrum van Horst maken. Om stipt 15:00 uur zal hij bij de blokhut van Jong Nederland Horst (Toon Hendriksstraat) alle aanwezige mensen begroeten. Vervolgens vertrekt Sinterklaas in een voertuig en mag iedereen zich uiteraard bij de stoet aansluiten. Onderweg houdt de stoet stop bij het Sint Lambertusplein waar burgemeester Kees van Rooij Sinterklaas zal ontvangen en een officieel woordje namens alle inwoners uit Horst aan de Maas zal spreken. Daarnaast staat er nog een leuke verrassing op Sinterklaas te wachten!

Sinterklaasfeest in de Mèrthal
Uiteindelijk zal Sinterklaas, rond de klok van 16:00 uur, in de Mèrthal aankomen waar het grote Sinterklaasfeest los zal barsten! Zowel de kinderen als de pappa’s en mamma’s kunnen dan gaan genieten van een vol programma met veel muziek, gezelligheid, voordrachtjes, kijkplezier, verrassingen en pepernoten! Helaas komt er aan dit geweldige feest een einde en zal Sinterklaas zich te rusten leggen. Maar Sinterklaas zou Sinterklaas niet zijn als hij om 17:00 uur niet iets lekkers voor alle kinderen klaar had liggen…

Jonge artiesten gezocht
Sinterklaas kan altijd zo genieten van kinderen die iets leuks voor hem opdragen zoals een rijmpje, gedichtje, dansje, liedje, goocheltruc, verhaaltje of grappige mop. Daarom is de organisatie nog op zoek naar kinderen die een voordrachtje houden, uiteraard kunnen ze daarvoor ook de hulp van de pieten inroepen! De kinderen die graag voor Sinterklaas willen optreden, kunnen zich opgeven voor dinsdag 17 november door een mail te sturen naar intocht@jnhorst.nl!