Hallo Tikkende Toekans,

Na een weekje rust door de meivakantie hadden we vandaag weer een energieke avond gepland staan. En wat was het toch leuk, we begonnen met in de kring. Een spelletje waarbij we in 2 groepen moesten samenwerken om te zorgen dat er een persoon getikt werd. Voor de ene wat makkelijker dan voor de anderen. Maar uiteindelijk kregen we de smaak te pakken en werd het zelfs voor de leiding moeilijk om er doorheen te komen. Daarna speelden we emmerbal. Dat al snel uitliep op een leuke worstelpartij om de bal te veroveren. De einstand was uiteindelijk gelijk, jullie hebben dus goed jullie best gedaan! Tussentijds hebben we wat ranja gedronken, die lekkere groene toelie, omdat de temperatuur onze kelen snel deed uitdrogen. Tot slot zijn we waterestaffette gaan doen, de tijd vloog zo snel dat we maar 2 rondjes vol hebben kunnen maken.

Volgende week met 2e pinksterdag hebben we besloten gewoon groep te draaien. Laat even weten als je niet kunt, zodat we daarvan op de hoogte zijn. Voor degene die wel komen is het belangrijk om goede wandelschoenen aan te trekken als het mooi weer wordt. Mocht het weer tegenvallen dan zullen we iets anders gaan bedenken waar jullie het ook zeker mee naar de zin hebben.

Tot slot de informatie over het provinciale juniorentoernooi. Helaas zijn we daarvan te laat op de hoogte gesteld. Waardoor we niet genoeg tijd hebben gehad om alles op het juiste moment geregeld te hebben, hierdoor hebben we besloten om niet deel te gaan nemen in Swalmen om onze eerste plaats te verdedigen. Hopelijk komt het de volgende keer beter uit.

Tot volgende week allemaal!

Groetjes de leiding